Duguláselhárítás

Díjmentes kiszállás 1-2 órán belül! 

Bárhol is lép fel a dugulás, a WC-ben, mosdóban, vagy a konyhában jelentős kellemetlenségeket okoz, melyek azonnali beavatkozást sürgetnek. Duguláselhárítás szolgáltatásunk ezért a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető.

Szolgáltatások:

  • Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása
  • Mosogató duguláselhárítás
  • WC duguláselhárítás
  • Strangok, alapvezetékek duguláselhárítása
  • Csatornák tisztítása és zsírtalanítása
  • Gyökértelenítés

Miért válassz minket a duguláselhárításhoz?

1. DUGULÁSELHÁRÍTÁS AKÁR 2 ÓRÁN BELÜL

2. DUGULÁSELHÁRÍTÁS HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS NON-STOP

3. KORREKT ÁR

4. DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN IS

5. MINŐSÉGI GARANCIA AZ ÁLTALAM VÉGZETT DUGULÁSELHÁRÍTÁSRA

6. 30 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT A DUGULÁSELHÁRÍTÁS TERÜLETÉN 

NON STOP DUGULÁSELHÁRÍTÁS, LEFOLYÓTISZTÍTÁS ÉJJEL NAPPAL SOS HIBAELHÁRÍTÁS

Ha lefolyója eldugult és segítségre van szüksége JÓ HELYEN JÁR! Szakembereink 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás, lefolyótisztítás terén. Lefolyók, vízelvezetők, csepegtetők, csatornák, összefolyók szakszerű gépi Duguláselhárítása garanciával Budapest és Pest megye területén. Gyorsan és precízen hárítják el a legmakacsabb dugulásokat is. Éjjel Nappal hívható ügyeletünk készséggel áll az Ügyfelek rendelkezére a nap 24 órájában hétvégén és Ünnepnap is. Hívjon minket Bizalommal 

Dugulás elhárítás
Dugulás elhárítás

Duguláselhárító eszközök

A dugulások elhárítása vízszerelő szakember feladatai közé tartozik. Speciális szerszámokkal, gépekkel tisztítja meg az eldugult lefolyó rendszerünket. Ilyen például a kézi lefolyótisztító eszköz. Ez a szerkezet kisebb dugulásokkal birkózik meg, és csak pár méteres szakaszt lehet vele tisztítani. Ennek a nagyobb testvére a csőgörény, ami majdnem olyan mint a kézi csatornatisztító eszköz, csak nagyobb és makacsabb dugulásokkal is elbír. Általában két méteres spirál darabokból lehet összekötni egymáshoz, akár a végtelenségig és különböző speciális fejeket lehet rászerelni. Van hozzá aprító , tisztító , gyökértelenítő és még sok más adapter is. Ezt az úgynevezett spirált, gépi erővel lehet meghajtani, ami a csőhálózatba dugva halad előre, és eltávolít minden előtte lévő szennyeződést, akár gyökereket is. Hatásos módszer, majdnem minden fajta dugulást megszüntet. A még nagyobb dugulásoknál a womát használják, amik általában már nagyobb átmérőjű csatorna csövekben keletkeznek és még a csőgörény sem bír velük. A Woma egy vízzel működő magasnyomású tisztító berendezés és akár 300 Bár nyomással is képes utat vágni magának, eltávolítva minden szennyeződés a lefolyóból. Általában dízel vagy benzines robbanómotoros szerkezet. Nagyon nagy az ereje, ezért is képes minden komolyabb dugulást leküzdeni. Ez az óriási erő nem megfelelő szakember kezében viszont hatalmas károkat is okozhat. Csak hozzáértő szakember kezébe való. 

Nézze meg ügyfeleink véleményét

Gergely Csigi
Gergely Csigi
2024-04-08
Gyors alapos segítség, csak ajánlani tudom
Dávid Shauri
Dávid Shauri
2024-04-04
Precíz, gyors munka!
Ildikó Ferenczi
Ildikó Ferenczi
2024-03-28
Andrásra a neten találtam rá. Az első volt akit felhívtam, megérzésem bejött, nem csalódtam. Már a munka felmérésére pontossan érkezett, és ez jellemzte a munka befejezéséig.Ő azon kevesek egyike a felújítás során nálunk dolgozó sok szakember közül, akit újra megkeresnék, ezért ajánlom másoknak is. - Munkájára igényes. - Profi a hozzáállása (előre egyeztet, időben érkezik, folyamatosan és tervszerűen dolgozik, alapos). - Megfelelő saját szerszámokkal dolgozik. Ritka manapság az ilyen szakember,  mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Szimi Bodnár
Szimi Bodnár
2024-03-19
Gyors és szakszerű köszönöm
tunde l
tunde l
2024-02-20
Gyors, precíz munka.
Fekete Richard
Fekete Richard
2024-02-16
Kiváló, gyors és precíz megoldás.
Cecília Bella
Cecília Bella
2024-02-07
Gyors, korrekt, precíz munkavegzés, mindenkinek ajánlom őket!
Anett Galántai
Anett Galántai
2024-01-24
Egyszerű időpont egyeztetés és gyors, precíz munka

Gyors, megbízható munka kedvező áron!

Hívjon!